PUBLICITAT

Vinyes i Mercader pugen al podi absolut de Còrdova

Una virolla a la darrera jornada els fa perdre la segona posició de la prova

Per El Periòdic

Joan Vinyes i Jordi Mercader a Sierra Morena.
Joan Vinyes i Jordi Mercader a Sierra Morena. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader van aconseguir aquest cap de setmana el triomf entre els N5 i la tercera plaça al podi de la classificació absoluta del 36è Rally Sierra Morena. D’aquesta manera es va certificar un gran paper del nou Suzuki Swift R+.

Els equips habituals del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt van haver de superar el problema afegit que suposa una climatologia adversa, fet que es va convertir en inoportú. La pluja i el vent van provocar que les especials s’embrutessin molt i en alguns moments no era fàcil mantenir el vehicle a l’asfalt.

«Sabíem que aguantar a Pernía en l’última secció no seria fàcil, estic convençut que sense la virolla ho haguéssim aconseguit». «Estic molt content amb aquesta tercera plaça i amb la lluita que hem mantingut amb el nou Swift en un ral·li que ha estat molt difícil», explicava Vinyes. «Estic molt agraït a Suzuki i a l’equip d’ARVidal per l’oportunitat que ens han donat de tenir un vehicle molt competitiu i que, estic segur, ho serà més a mesura que avancem en el campionat».

A la qualificació, van obtenir una excel·lent tercera posició amb un temps d’1.59,06 que els va permetre escollir la posició de sortida en tercer lloc. L’equip de Suzuki Motor Ibèrica ocupava la segona plaça de la provisional al final de la primera jornada i a la darrera, una virolla a Cerroobejuelas va fer que el tàndem Vinyes-Mercader cedís de manera definitiva la segona plaça.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT