PUBLICITAT

Barcelona

Busquen un matrimoni sota l'esllavissada de Castell de Mur

Les dues persones podrien ser els pares de l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga

Per El Periòdic

L'esllavissada que ha sepultat un vehicle amb dos ocupants.
L'esllavissada que ha sepultat un vehicle amb dos ocupants. | EL PERIÒDIC

Els serveis d'emergències busquen un vehicle sota l'esllavissada de grans dimensions que ha caigut aquest dilluns sobre la carretera LV-9124, a l'altura del quilòmetre 5, a Castell de Mur (Pallars Jussà). Treballen amb la hipòtesi que al vehicle hi viatjava un matrimoni, i sospiten que serien els pares de l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà), Jordi Navarra. De moment, però, la identitat de les víctimes no està confirmada ja que la magnitud de l'esllavissada està fent molt complicats els treballs dels serveis d'emergència. Es tracta d'una caiguda de roques de grans dimensions, que ha bloquejat per complet la via, que està tallada del quilòmetre 2,5 al 6 d'aquesta carretera que uneix Guardia de Noguera i Sant Esteve de la Sarga, abans de Moror (Pallars Jussà).Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 15.14h i fins al lloc s'hi han desplaçat vuit dotacions dels Mossos d'Esquadra i una unitat de muntanya d'aquest cos policial, cinc dotacions dels Bombers més un helicòpter amb especialistes de muntanya (GRAE), una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i un geòleg de l'Institut Cartogràfic de Catalunya.

Segons ha explicat a Catalunya Informació l'alcalde de Castell de Mur, Josep Maria Mullol, els dos ocupants del vehicle han mort.

Un portaveu de la policia catalana ha assegurat que l'esllavissada ha sigut "molt espectacular" i "de grans dimensions", i que els serveis d'emergències s'han hagut de retirar en un primer moment "perquè els corriments de terres no paraven".

S’espera que a primera hora de demà, Mossos i Bombers de la Generalitat de Catalunya, reprenguin la recerca i el rescat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT