PUBLICITAT

La Guàrdia Civil de Lleida aprehèn tabac d’Andorra

El tabac, per valor de més de 7.000 euros, estava ocult al maleter de dos turismes

Per El Periòdic

Part del material decomissat, diumenge
Part del material decomissat, diumenge | GUÀRDIA CIVIL

Durant la tarda nit del passat diumenge, 15 d’abril, la Guardià Civil de Lleida va aprehendre 1.500 caixes de tabac de diverses marques i 1.692 grams de picadura de tabac, per un valor total de 7.643,20 euros, en dues operacions diferents. 

La primera actuació, i la més important, es va realitzar a les 17:45 hores per agents amb destinació a la Secció Fiscal de la Seu d’Urgell, a l’alçada de la rotonda N-145, km 0. La Guardia Civil va sospitar d’un vehicle i va identificar el conductor, un home de 51 anys i veí de La Seu. En el maleter van trobar dues caixes de tabac embolicades en bosses de plàstic de color negre, que contenien 1.000 caixetins de diferents marques, valorats en 4.850 euros.

Quatre hores més tard, els agents de la mateixa unitat van parar un altre cotxe que realitzava maniobres estranyes a la C-14, a Oliana. El conductor, de 53 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Castelló de la Plana, portava en el maleter una caixa de grans dimensions plena de tabac de contraban amb 550 caixetins, així com diverses bosses amb 1.692 grams de picadura de tabac. El valor total era de 2.793,20 euros. 

Ambdós fets són a disposició de l’Administrador de la Duana de la Farga de Moles. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT