El Vallbanc Santa Coloma pot guanyar la Lliga en aquesta jornada

Per Miquel López-Egea

El Lusitans es complica la vida davant el Santa Coloma, ahir.
El Lusitans es complica la vida davant el Santa Coloma, ahir. | FAF

Després dels problemes econòmics que ha patit l'equip durant aquesta setmana, el resultat d'aquest dissabte era el darrer que necessitaven. El conjunt d'Emiliano González ha perdut per 4 a 1 davant del líder indiscutible, el Vallbanc FC Santa Coloma, que es pot proclamar aquest mateix diumenge campió de Lliga.

Ara mateix, les aspiracions a Europa són quasi impossibles perquè l'R. Tic Tapa Sant Julià no hauria de sumar cap punt i el Lusitans hauria de guanyar els dos que li queden. En aquest sentit el Lusitans, que ha pogut comptar finalment amb més homes del previst, ha fet un mal partit i al minut 3, Juan Manuel Torres ha marcat el primer gol i al cap de dos minuts, Jesus David Sosa ha marcat de nou. A la mitja part, el Lusitans se n'ha anat amb dos gols en contra i ja no ha pogut fer res a la segona part. Ramael Vincent Christian ha marcat de penal al 63 després de l'expulsió de Daniel Luque. Un minut després el líder ha reaccionat tot i jugar amb un menys i Iban Parra li ha marcat un altre. Al cap de dos minuts, Sosa ha tornat a marcar i ha deixat el partit sentenciat. Al final del partit, Pedro Manuel Martins ha vist la vermella directa.

D'aquesta manera, el futur de l'equip es complica greument en tots els sentits i caldrà veure que passa durant la resta de la jornada i els pròxims dies.