PUBLICITAT

Cardelús remunta i queda onzè al Ricardo Tormo

Una sortida de pista li complica la carrera

Per El Periòdic

Cardelús durant la remuntada
Cardelús durant la remuntada | Cardelús Racing Team

El pilot andorrà Xavi Cardelús no ha tingut sort a la segona prova del Moto2 European Championship disputada al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana a causa d’una sortida de pista que l’ha obligat a remuntar al llarg de tota la cursa.

En el primer moment, el pilot de l’Stylobike va fer una bona sortida que el va situar en quart lloc a la primera volta, però a la segona no va poder evitar una sortida de pista que el va endarrerir fins al 24è lloc i li va fer bastant temps. Lluny de descentrar-se, va marcar un ritme superior al de la majoria dels pilots que el precedien i va anar remuntant posicions volta rere volta. A la cinquena volta era vintè, cinc voltes més tard, ja ocupava la quinzena posició i a cinc voltes del final ha arribat a l’onzè lloc. Aleshores, la distància amb el desè classificat ja era molt gran, però, tot i això, li ha anat esgarrapant segon a segon fins a cedir poc més d’una mil·lèsima a la ratlla d’arribada per acabar a l’onzè lloc.

«El regust que queda és agredolç perquè sé que el meu lloc ja està entre els quatre o cinc primers, però avui no ha pogut ser i lamentar-se ja no serveix de res», manifestava Cardelús.

La pròxima cita amb la competició de Xavi Cardelús serà la de la seva estrena al Campionat del Món de Moto2. L’andorrà disputarà el seu primer Gran Premi el pròxim cap de setmana a Jerez. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT