PUBLICITAT

Llovera torna a la competició molt motivat

Tornarà a competir al Campionat del Món de Rallycross2

Per El Periòdic

El pilot andorrà Albert Lloverà en una prova.
El pilot andorrà Albert Lloverà en una prova. | Fotoesport

Els propers 11, 12 i 13 de maig Albert Llovera tornarà a competir al Campionat del Món de Rallycross2 (RX2). PCR Sport i Guidosimplex han treballat de valent per tenir una mecànica competitiva en la primera cita de la temporada. D’aquesta manera, el primer escenari al qual s’enfrontarà Llovera serà el Circuit Jules Tacherny, prop de Charleroi, en un traçat de 1.149 metres dels quals el 61% són d’asfalt i la resta de terra.

«L’experiència de les GSeries al volant del Giand va ser un primer pas important de preparació pel RX2. Una vegada acabada l’experiència del gel, tant els tècnics de PCR Sport com de Guidosimplex, en concret Tonino que es va desplaçar a les instal·lacions de la Torre d’Oristà, es van dedicar al 100% a millorar els comandaments del cotxe», explica el pilot.

«La major part del treball es va centrar a ser més efectius al moment de la sortida. Els tests que hem fet fins ara han donat resultats positius i estic convençut que ens ajudarà a començar les curses sense perdre temps respecte als rivals», assenyala

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT