PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El mercat de la Seu renova la ubicació de les parades

L’objectiu és millorar la qualitat de l’oferta i atreure més clients i visitants

Per El Periòdic

Diversos clients compren a les parades del mercat setmanal de la Seu.
Diversos clients compren a les parades del mercat setmanal de la Seu. | RàdioSeu

El mercat setmanal de la Seu d’Urgell ofereix a partir d’avui un aspecte renovat. Tal com va anunciar ahir la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’ajuntament alturgellenc, Mireia Font, «el canvi és fruit d’un treball tècnic i de consens polític que ha tingut lloc durant dos anys, juntament amb entitats, comerços i marxants». Font va explicar a Ràdio Seu que la renovació té diversos objectius però que el principal és «millorar la qualitat de l’oferta per aconseguir atreure nous visitants i compradors».

Entre les novetats que hi trobaran els clients i visitants que hi acudeixen en dimarts o en dissabte, hi ha el fet que des d’ara les parades estaran ubicades a mà dreta del carrer; és a dir, en un sol costat dels carrers Major, Canonges, Santa Maria i plaça Patalín. «Un fet que farà més còmoda la circulació dels vianants que vagin a comprar al mercat i que millorarà la seguretat en cas d’emergència, tot adequant-se a la normativa europea de mercats», va indicar la tinent d’alcalde. 

Zonificació per productes

La reubicació de les parades també permetrà endreçar l’oferta dels marxants segons el tipus de productes que venen. A la part baixa del carrer Major, s’hi concentraran els productes alimentaris; la part alta i una zona de la plaça Patalín acolliran els productes alimentaris que siguin de proximitat; mentre que a l’inici del carrer Major i a bona part del carrer dels Canonges hi haurà els productes tèxtils i els complements. La plaça dels Oms quedarà lliure de parades.

Aquesta renovació ve acompanyada de l’estrena del projecte Gastromercat, que tindrà lloc els dissabtes i oferirà als clients del mercat la possibilitat de fer tastets gastronòmics, a peu dret, en diferents parades de menjar cuinat. «L’objectiu és  potenciar noves experiències gastronòmiques que ens posicionin amb les tendències emergents dels mercats», va manifestar Font.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT