PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

159 estudiants comencen els exàmens de la POB

Els més nombrosos són els que provenen de la branca científica i tecnològica

Per El Periòdic

Andorra, POB, batxillerat, educació, ensenyament superior, exàmens, estudiants, Aixovall, formació, títol, la Margineda, escola
Andorra, POB, batxillerat, educació, ensenyament superior, exàmens, estudiants, Aixovall, formació, títol, la Margineda, escola | Arxiu ANA

 

Fins a 159 estudiants s’examinen des d’aquest dimecres i fins al 30 de maig de la Prova Oficial de Batxillerat (POB) 2018, convocada pel ministeri d’Educació i Ensenyament Superior. D’aquest total, 143 són escolars i 16 candidats lliures. Els exàmens es desenvoluparan els dies 16, 17 i 18 al Centre de Formació Professional d’Aixovall i els dies 28, 29 i 30 a l’escola andorrana de batxillerat de la Margineda. 

Un total de 39 estudiants són dels batxillerat artístic i de la comunicació, 55 del cientific i tecnològic (els més nombrosos), 43 de l’econòmic i social i 22 de l’humanístic i lingüístic.

Els candidats lliures es presenten als exàmens de manera esglaonada, ja que tenen un termini de cinc anys per obtenir el títol de batxiller. Els resultats es publicaran dijous 7 de juny a les 12 hores al tauler d’anuncis del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i a la pàgina web www.educacio.ad.

PUBLICITAT
PUBLICITAT