PUBLICITAT

Bon progrés de Llovera a Silverstone

El pilot andorrà s’apropa a estar entre els dotze millors i espera la prova de Noruega

Per El Periòdic

Albert Llovera a Silverstone.
Albert Llovera a Silverstone. | FotoEsport

El treball d’Albert Llovera i del PCR Sport està donant el seus fruits i a Silverstone les diferències entre els seus rivals directes es van reduir reduït de manera important, deixant entreveure que estar en les semifinals, o sigui entre els dotze millors de la graella, és un objectiu que té a l’abast de la mà.

«No hem pogut entrar en les semifinals però les sensacions han estat molt millors que a Bèlgica fa 15 dies. Me’n vaig satisfet de Silverstone i convençut de poder millorar aquest any que ens plantegem d’aprenentatge», comentava Llovera després de la cursa.

Una vegada acabada la participació a Silverstone, Llovera i PCR Sport es van posar a treballar en la logística del proper meeting, que es disputarà a Noruega d’aquí a dues setmanes: «Estem treballant la possibilitat d’anar, una part de l’equip directament a Noruega, o negociar la possibilitat que algun dels equips, ens portés el cotxe fins a l’esmentat país. Com a última opció ens queda tornar a Oristá i fer el desplaçament la setmana vinent. Són uns 5000 km, que intentarem evitar», comenta. La tercera cita del Campionat del Món de Rallycross2 es disputarà, els dies 8, 9 i 10 de juny a Hell, Noruega.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT