Prop de noranta jugadors participen en el Torneig de golf d'Andbank

Navarro, Toro i Vilagut s’emporten la segona prova de la trobada

Els guanyadors del torneig d’Andbank a El Prat.
Els guanyadors del torneig d’Andbank a El Prat. | Andbank

Més de 80 jugadors van participar el divendres passat al Torneig de Golf Andbank 2018 al Reial Club de Golf El Prat de Barcelona. Roberto Navarro es va imposar en la categoria inferior, amb 36 punts, Rosario Toro en la superior, amb 37 punts, i Eva Vilagut ho va fer en la Scratch, amb 32 punts. La prova va consistir en un torneig de 18 forats en la modalitat de Stableford individual.

També hi va haver premis per l’Approach, la bola més propera, que es va jugar en el forat 12 i que va guanyar Xavier Calls, i pel drive més llarg en les categories masculina i femenina, que van ser per a Pablo Bertrán i Eulàlia Balcazar, respectivament.
Andbank és l’entitat organitzadora la divuitena edició d’aquest torneig de golf, que consta de set competicions en diferents localitzacions de la geografia espanyola. La primera prova va tenir lloc al Real Club de Golf Cerdanya, un clàssic en el Torneig de golf Andbank, i la següent tindrà lloc el 16 de juny al León Club de Golf. El proper torneig serà el 16 de juny al León Club de Golf.

En la primera prova, Francesc Gasset, va guanyar en la categoria inferior amb 41 punts, Anna Franquesa, amb 37 punts, en la categoria superior, i Enric Rabert Grau, en la categoria Scratch, amb 43 punts.

Després de Lleó, el 22 de juny serà al Club de Gol Sojuela de Logronyo, el 28 de juny, al Reial Club de Golf la Herreria de Madrid, el 14 de setembre, al Club de Golf Sant Sebastià de Jaizkibel i per acabar, el 28 de setembre, al Club de Golf la Galiana de València.