PUBLICITAT

Andorra la Vella

La selecció vol millorar la setena posició del darrer Europeu

Les d’Abello disputen la primera jornada del campionat femení de rugbi set de la Conferència 1 i compten amb quatre jugadores foranies

Per Miquel López-Egea

La Federació Andorrana de Rugbi entrega el xec a la d’hoquei.
La Federació Andorrana de Rugbi entrega el xec a la d’hoquei. | M. L-E.

La Federació Andorrana de Rugbi va donar a conèixer ahir la composició del conjunt que disputarà el proper vuit de juny la primera jornada de l’Europeu femení absolut de rugbi a set de la Conferència 1 a Zagreb (Croàcia). Aquest dia jugaran a les 11.22 hores contra Bulgària, a les 13.45 hores contra Malta i a les 16.53 hores contra Turquia.

Viatgen un total de dotze membres: Raquel Sebastià (València Rugbi Club), Nadia Olm (VPC Andorra Rugby XV), Erika Maldonado (Corse - Les Paunettes Rugby), Anna Casals (VPC Andorra Rugby XV), Elsa de Barros (VPC Andorra Rugby XV), Estefania Sebastian (VPC Andorra Rugby XV), Lea Mora (Lleida Rugby Club), Noelia Pauls (Montpelier Rugby Club), Paula Calvo (VPC Andorra Rugby XV), Ariana Pereira (VPC Andorra Rugby XV), Mariona Barcons (VPC Andorra Rugby XV) i Maria Garcia (VPC Andorra Rugby XV).

D’aquesta manera, Marc Abello, seleccionador nacional, va explicar que «volen millorar la setena posició de la darrera competició» i que volen assolir la segona jornada «a la part alta de la taula». Per aquest motiu, caldrà millorar «l’aspecte físic perquè la resistència és molt important». Per altra banda, va celebrar que es quedés gent fora de la selecció. «El nivell ha pujat», concloïa.

Èxit del Joan Petit

Per altra banda, la Federació de Rugbi va fer entrega a la Federació d’Hoquei un xec per valor de 600 euros, diners recaptats després del dinar solidari celebrat fa unes setmanes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT