PUBLICITAT

Encamp

Encamp obre les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu

Aquest any giraran entorn de la temàtica ʻEl cinema i els seus gèneresʼ

Per El Periòdic

Joves participant a les activitats d'estiu d'Encamp.
Joves participant a les activitats d'estiu d'Encamp. | Comú d\'Encamp

El departament de Joventut i Esports del comú dʼEncamp ha obert les inscripcions per a les activitats estivals, que enguany giraran entorn de la temàtica ʻEl cinema i els seus gèneresʼ. Pel que fa a les Colònies d’Estiu es divideixen en dos períodes de dotze dies, un primer torn del 2 al 13 de juliol i un segon torn del 16 al 27 de juliol, i estan dirigides a infants i joves dʼentre 8 i 17 anys que realitzen diverses activitats a lʼalberg de la Baronia dʼEncamp. Aquesta activitat compta amb 45 places.

El preu per torn de les colònies és de 230,90 euros per als infants i els joves de la parròquia dʼEncamp, 276,10 euros per als infants i joves del país i de 466,90 euros per als infants i joves de fora del país, amb un 10% de descompte per als socis del Club Piolet o del Carnet Jove i un 20% de descompte per a segon germà.

Dʼaltra banda, el 4x15 d’Encamp i del Pas de la Casa ofereixen una programació diversificada dʼactivitats per a infants dʼentre 6 i 12 anys. Del 2 de juliol al 7 de setembre els més petits podran gaudir dʼuna planificació completa amb jocs, tallers, activitats aquàtiques i esportives i sortides.

El preu de les activitats del 4x15 és de 85,35 euros la setmana, sent de 75,30 euros la setmana del 13 al 17 dʼagost, perquè el 15 dʼagost és festiu. També sʼaplicaran als preus un 10% de descompte per als socis del Club Piolet o del Carnet Jove i un 20% de descompte per a segon germà. Les inscripcions s'han de formalitzar a les recepcions dels centres esportius comunals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT