PUBLICITAT

Coll de Nargó

Mor la motorista evacuada arran de l'accident a la C-14

La conductora, de 57 anys i de nacionalitat britànica, havia patit ferides molt greus

Per El Periòdic

Accicent a la C-14.
Accicent a la C-14. | Bombers Coll de Nargó

La motorista que ahir dimarts va xocar frontalment amb un turisme a la C-14 ha mort a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ser traslladada després de patir ferides molt greus arran de l'accident. La víctima és D.M.H., una dona de 57 anys i de nacionalitat britànica.

A causa del xoc, la conductora de la motocicleta va ser trasllada d'urgència en un helicòpter del SEM. Finalment ha perdut la vida a causa de la gravetat de les ferides, segons ha informat aquest dimecres al matí el Servei Català de Trànsit. Els fets es van produir aquest dimarts cap a 3/4 de 10 del matí al quilòmetre 158,2 de la C-14, al terme municipal de Coll de NargóEn el mateix accident, tres persones més van resultar ferides lleus i les van traslladar al Sant Hospital de la Seu d’Urgell.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter del  Sistema d’Emergències Mèdiques. Quant a l’afectació viària, la C-14 va estar tallada a Coll de Nargó en tots dos sentits fins a 3/4 de 12 del migdia, quan es va reobrir totalment el trànsit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT