PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Govern suspèn i ajorna la licitació del Tanatori Nacional

El Comú d’Escaldes aprovarà el dia 25 el crèdit necessari per la construcció

Per Meritxell Prat, Victoria Gómez Pérez

Simulació de l'interior del futur edifici del tanatori.
Simulació de l'interior del futur edifici del tanatori. | GOVERN D'ANDORRA

El Consell de Ministres va aprovar ahir, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la suspensió de la licitació de les obres de construcció del Tanatori Nacional i les sales de vetlla, aprovada el passat 23 de maig i que s’havia projectat en un terreny al costat de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. 

La mesura respon a la voluntat del Govern de restar a l’espera que el Comú d’Escaldes-Engordany aprovi, en la sessió de Consell de Comú prevista pel pròxim 25 de juny, el suplement de crèdit necessari que la corporació local aportarà per a la construcció d’aquest edifici. Segons el conveni de col·laboració signat el 9 d’octubre de 2017 entre les dues administracions, el Govern sufragarà les despeses corresponents a la realització dels fonaments i la planta soterrània, mentre que el comú assumirà la construcció de les plantes baixa i primera. 

El ministre portaveu, Jordi Cinca, va assegurar en la roda de premsa posterior al Consell, que la suspensió no modifica les condicions de la licitació, que es preveu es pugui reprendre a finals de mes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT