PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Comencen les POB PRO amb un 70% més d’inscrits

La branca més nombrosa és la d’activitats físiques, esportives i de lleure

Estudiants abans de començar la prova, avui al matí.
Estudiants abans de començar la prova, avui al matí. | ANA / B. N.

La Prova oficial de batxillerat professional (POB PRO) compta enguany amb 58 candidats (53 escolars i 5 lliures), cosa que suposa un augment del 70% respecte a la convocatòria anterior.
La branca més nombrosa és la d’activitats físiques, esportives i de lleure amb 18 inscrits i la que menys és la d’estètica, cosmètica i perfumeria.
La directora del departament d’Inspecció i Qualitat Educativa del ministeri d’Educació, Marie Pagès, ha dit aquest matí que l’augment d’alumnes demostra la bona salut de la formació professional i «es dona resposta a un número important d’alumnes que busquen la seva orientació». La directora també ha volgut destacar que es va equilibrant la xifra d’alumnes del centre de batxillerat amb el de formació professional, fet que ho atribueix «a la diversificació de l’oferta amb branques que tenen molt bona acceptació».

Del 5 al 8 de juny es van fer els exàmens en sistemes i xarxes informàtics. Des d’avui i fins el 15 de juny s’examinen els alumnes de totes les modalitats. Els resultats es publicaran el divendres 22 de juny. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT