PUBLICITAT

Andorra la Vella

Violoncels i ballarins transportaran la Casa de la Vall a les Amèriques

L’ONCA oferirà repertori de Piazzolla i Villa-Lobos per saludar l’estiu

Per El Periòdic

Una actuació anterior de l’ONCA als jardins de la Casa de la Vall.
Una actuació anterior de l’ONCA als jardins de la Casa de la Vall. | Alex Lara

Vuit violoncels i dues parelles de ball donaran la benvinguda a l’estiu des dels jardins de la Casa de la Vall ,en nom de l’ONCA i en col·laboració amb el Consell General, amb un repertori musical que acostarà el públic a Brasil, Argentina i els Estats Units a partir de composicions de Piazzolla i Villa-Lobos, entre d’altres.  La cita serà el 25 de juny, a les 20.30 hores, sota el títol Aromes d’Amèrica. Les entrades es van posar a la venda ahir, a un preu de 15 euros per localitat, venda anticipada, i 20 euros el dia del concert. 

Protagonista


El violoncel és el protagonista de l’actuació amb la qual s’inaugura l’estiu a Andorra i encapçalarà una festa en què la música ajuda a prendre consciència del canvi d’estació i de l’arribada de la calor. Aquest any, els encarregats de fer-ho són vuit violoncels de l’ONCA, Jose Mor, Sylvie Reverdy, Manuel Martínez de Fresno, Gaëtane Duynslaeger, Jordi Claret, Mireia Planas, Daniel Claret i Àlex Olmedo, que, combinats en quartet o octet segons el repertori, i acompanyats d’una parella de ball, Mònica Vega i Pere Vilarrubla (Oblivion) i Mònica Vega i Dan Sampaio (Libertango), interpreten obres de Piazzolla, Gershwin i Villa-Lobos inspirades en músiques populars d’Amèrica. 


En concret, ens proposen un viatge per l’Argentina, els Estats Units i el Brasil a través de melodies i ritmes de tango, blues o modinha, músiques que de ben segur que ens faran evadir de la quotidianitat. El programa es presenta en dues parts, i a la pausa, s’oferirà una copa de cava a tots els assistents. 

Els detalls

La vetllada començarà amb la Bachiana brasileira núm. 5, de Villa-Lobos. Després sonaran Oblivion, Fuga y misterio, Milonga del Ángel i Libertango, de Piazzolla. Encetaran la segona part les peces de George Gershwin Lullaby, Porgy and Bess (extractes) i Summertime.  Villa-Lobos tornarà a fer aparició per cloure el concert amb Bachiana brasileira núm. 1. H
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT