PUBLICITAT

En marxa la Casamanya Extrem Vertical Race

Ofereix tres recorreguts perquè totes les categories hi puguin participar

Per El Periòdic

Joan R. Mas, director de Màrqueting de Crèdit Andorrà, Sandra Codina, presidenta de l’ECOA, i Jordi Serracanta, conseller d’Esports del Comú d’Ordino.
Joan R. Mas, director de Màrqueting de Crèdit Andorrà, Sandra Codina, presidenta de l’ECOA, i Jordi Serracanta, conseller d’Esports del Comú d’Ordino. | Crèdit Andorrà

L’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA) va posar en marxa ahir una nova edició del Casamanya Extrem Vertical Race Trofeu Crèdit Andorrà. La cursa, que tindrà lloc el proper dia 16 de juny, ofereix tres recorreguts perquè totes les categories hi puguin participar. El circuit Extrem posarà a prova als corredors que pujaran al cim per la pala del Casamanya, «seguint un itinerari poc habitual i alhora excepcional». 

Així, la cursa tindrà tres itineraris: Circuit Extrem, Circuit Clàssic i Mini Extrem. L’ECOA destaca que la cursa «ha millorat significativament la participació en cada edició».  Un altre any, comptarà amb Laura Orgué i Ferran Teixidó. 

Els tres primers de la classificació general masculina i femenina del Circuit Extrem obtindran el Trofeu Crèdit Andorrà, dotat amb 300, 200 i 100 euros, respectivament. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT