PUBLICITAT

Sotscampionat agredolç per a Machado en les WSK 2010

  • Discreta actuació del pilot d'AVRacers a la darrera prova, per dues topades
EL PERIÒDIC
BARILOCHE

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Àlex Machado s’ha quedat a les portes d’aconseguir el triomf en la categoria mini, a les Winning Sèries Karting Master 2010. L’actuació del pilot andorrà el passat cap de setmana en la darrera prova al circuit 7 llacs argentí de Bariloche a va estar marcada per dos tocs, a les sèries de qualificació i la final, que el van impedir mantenir la primera posició. Machado, una vegada confirmada la classificació pel Codi Deportivo Internacional, rebrà el seu trofeu a Monsa durant una festa en què els pilots de Fòrmula-1 en actiu seran els encarregats de lliurar els esmentats trofeus.

El pilot d’AVRacers, però, va donar per bo el segon lloc, segons paraules del seu home de confiança, Moises Valles: «És la primera vegada que competeix amb els millors pilots del món de la seva edat i a ell fins i tot li queden dues temporades més en la categoria mini».

Machado va començar de manera magnífica, amb un segon lloc en els entrenaments oficials. En la primera sèrie, mateix resultat i en la segona va rebre el primer xoc i va passar al tretzè. Ja en la prefinal va millorar i va acabar cinquè però en la final una altra topada el va relegar al divuitè lloc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT