PUBLICITAT

Colom renova fins a l'any 2020

“S’ha guanyat sobradament la nostra confiança”, explica Solana

Per El Periòdic

Guille Colom amb l'afició.
Guille Colom amb l'afició. | Martin Imatge / BCA

Guille Colom seguirà dues temporades més al BC MoraBanc Andorra després d’haver renovat el seu contracte. «Colom és un jugador de la casa, el nostre capità i és un jugador que cada temporada millora», explicava el director esportiu del club Francesc Solana ahir. «S’ha guanyat sobradament la nostra confiança», aclaria. A més, manifestava que «ha fet tot el seu trajecte de la nostra mà» i que «estem molt orgullosos», «se l’ha guanyat amb el seu dia a dia, amb la seva feina i sempre ha intentat fer-ho bé», assenyalava. «Estem contents per la seva aportació com a capità, esperem que les dues temporades que ha firmat i que cada any ens doni una mica del que esperem d’ell i que segueixi sent un mirall per a tots els nens de la nostra base, que veuen com un jugador del país, que s’ha format aquí, pot arribar al primer equip», afegia. 

Dia a dia

Així mateix, va desitjar que «aprofiti les oportunitats», «que competeixi el seu dia a dia». «És evident que ha madurat un poc més tard que la resta de jugadors però ha fet la feina, el seu treball als estius ha estat molt important i aquest, espera fer-ne un també», explicava. «Mentre dona biberons, farà peses», bromejava. I és que Colom serà pare al final del mes de juliol.

També va recordar que el nou entrenador, Ibon Navarro, dona el vistiplau a les renovacions i va revelar que Oliver Stevic pot ser també una pròxima. «L’Oliver ha fet un sacrifici molt gran aguantant amb una lesió important fins a final de temporada i els dos pensem que és important, i per tant, volem que es quedi», informava.

Colom, que aquesta temporada ha jugat un total de 24 partits entre Lliga Endesa i Eurocup i que comparteix capitania de l’equip amb Stevic, va explicar que estava «molt content» i que «cada any he millorat». «Al final de cada temporada sóc millor jugador i el fet de créixer amb el club del meu país és un orgull, estem fent les coses bé i intentaré com sempre sortir amb confiança, valent, i treballar com qui més. Vull tornar la confiança que té el club amb mi, seguint aconseguint les coses grans com estem fent últimament», afirmava.

Per altra banda, va remarcar que «en cap moment» s’havia plantejat marxar del club, que l’afició l’estima i que se sent orgullós de ser allà, que el tracte del club amb ell és «exquisit». Per tant, «no em plantejava una altra cosa, vull seguir creixent perquè estem allà a dalt, fent-ho molt bé i el fet de poder tancar la renovació em va fer molt feliç».

Pel que fa a la seva trajectòria, va destacar que és «un jugador jove amb ambició i gana però amb més experiència a l’ACB i l’Eurocup», «ja sé el que se sent i no tinc por, crec que estic preparat per afrontar tots els minuts que l’entrenador vulgui». D’aquesta manera, el seu objectiu és «seguir creixent», sobretot amb un entrenador que vindrà amb «ambició». Colom confia a tenir temps: «Ho donaré tot als entrenaments, amb la millor actitud, sense perdre la millor identitat, quan arriba un entrenador nou comences de zero i tothom vol la seva oportunitat perquè els minuts no te’ls regalen, t’has de guanyar cada segon a l’equip». De cara al futur de l’equip, espera poder créixer encara més i passar de fase a les competicions.

L’Eurocup, potent

Solana va explicar que és «increïble» poder jugar amb equips tan potents, de «clara qualitat». «És una competició de molt nivell i hem d’estar preparats, aquest any ho estem per fer un pas més», sentenciava. 

Rojas valora el paper de Navarro a l’UCAM Múrcia

Sadiel Rojas, aler de l’UCAM Múrcia, va valorar el paper d’Ibon Navarro com entrenador del conjunt la temporada passada. En aquest sentit va remarcar «la fortalesa del grup i el desitj de millorar cada any». Va explicar que «segueixen el mateix camí amb els que continuen» i que «com en anys anteriors, canvia l’entrenador, fet que no m’agrada, però que passa aquí». «L’Ibon ha fet bona feina, però és mèrit seu i de l’equip, que fa que els tècnics ho facin bé, i és així perquè treballem dur per cada entrenador, sigui qui sigui», manifestava.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT