PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’exconseller portuguès queda en llibertat provisional

David Borges va abandonar ahir el centre penitenciari

Per El Periòdic

Borges, el dia de les eleccions del 2015.
Borges, el dia de les eleccions del 2015. | TONY LARA

L’exconseller de les comunitats portugueses, David Borges, es troba en llibertat provisional, segons van confirmar diverses fonts consultades. Borges va abandonar ahir el centre penitenciari de la Comella on restava retingut des del passat 26 d’abril. L’exconseller de les comunitats portugueses i que també havia estat al capdavant de la Casa de Portugal, va ser detingut el 25 d’abril acusat d’un delicte contra la llibertat sexual per haver abusat, presumptament, d’un menor.


La situació la va denunciar la família del menor si bé Borges sempre ha defensat que es va tractar d’una relació consentida, situació que també hauria exposat el menor implicat.


Com a conseqüència de la detenció i posterior empresonament Borges va renunciar al seu càrrec de conseller de les comunitats portugueses. Pràcticament un mes després, el govern portuguès va confirmar Jose Costa Gonçalves com a substitut. Costa és president del club de futbol Penya Encarnada i va ser el número dos de la llista de membres electes al càrrec en les eleccions del 2015. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT