PUBLICITAT

Andorra la Vella

«Milers d’assistents» diuen adeu al millor Jambo celebrat

La cinquena edició del Festival s’acomiada amb xifres rècord

El grup Xiula fa ballar als més petits de casa a la plaça Guillemó, ahir.
El grup Xiula fa ballar als més petits de casa a la plaça Guillemó, ahir. | ANA / L.M.

Tot i que no tenen comptadors, un dels impulsors del Jambo Street Festival, Toni Colom, va ser clar ahir a l’hora de fer balanç de la cinquena edició que va abaixar el taló ahir: «Ha estat l’any amb més assistència i de més activitats ja que hem augmentat el número de dies de concerts i també el d’escenaris i tots els actes han estat plens. Calculem que hi han passat milers de persones». 
Els motius, a banda de la qualitat dels més de 350 artistes que hi van participar cal buscar-los també al cel: «Feia dos anys que el temps no acompanyava», va recordar Colom que, en general es va mostrar molt satisfet per la «bona salut» del Jambo i per haver aconseguit la fita proposada: «fer gaudir a la gent alhora que ajuda a descobrir nova música a tothom». 

Els més buscats

Els concerts més atractius per al públic, segons va revelar Colom, van ser «els dels Bocamolls, la Joana Serrat i els Sense Sal, tots a l’escenari principal de la plaça Guillemó». No obstant això, l’organitzador també va destacar que «en alguns moments de dissabte no s’hi cabia a la placeta Monjó», que va acollir els concerts de The Exploited Teens i High Voltage. 

Traca final
L’últim concert del Jambo d’aquest any es va celebrar ahir al migdia i va anar a càrrec dels Xiula que van fer ballar als més petits de la casa i als seus acompanyants. Un dels components del grup es va mostrar sorprès per la «super bona rebuda del públic», informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT