PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una parella detinguda per agredir-se mútuament davant del fill d’ella

La policia reté un altre home per pegar la seva companya

Per El Periòdic

La seu de la Policia
La seu de la Policia | TONY LARA

La policia va detenir un home i una dona a Encamp per agredir-se mútuament a la via pública i davant d’un menor. Els fets van succeir el passat dimecres al vespre a la població encampadana quan l’home, de 28 anys, i la dona, dos anys més jove, es van posar a discutir al carrer en presència del fill d’ella. Els dos van reconèixer que s’havien agredit mútuament i que van fer-ho per gelosia, de manera que van quedar detinguts per un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. 

Un dia després i a la mateixa població, va produir-se una altra agressió de característiques similars, però en aquest cas va ser un home resident de 39 anys qui va propinar una bufetada a la seva parella en presència de dos fills menors. Els agents de la policia van acudir alertats per una disputa de parella i en el moment de procedir a la detenció de l’home ell va oposar forta resistència al seu control. Per això és acusat dels delictes contra la integritat física en l’àmbit domèstic i contra la funció pública. 

Vulneració de prohibicions

Més enllà d’aquestes dues detencions, el balanç setmanal de la policia també recull el cas d’un home resident de 35 anys que va ser detingut diumenge al matí a la Massana per crebantar una ordenança penal de privació del permís de conduir. I la d’un home no resident de 37 anys el dimarts anterior al migdia a Sant Julià de Lòria perquè desobeïa una ordre d’expulsió governativa. 

Un home és detingut un mes després de lliurar un document fals al Servei d’Immigració per aconseguir la residència

Una setmana enrere a Escaldes-Engordany els agents van haver de procedir a detenir un home no resident de 32 anys per haver presentat un document fals al Servei d’Immigració. Quan va anar a fer-hi la sol·licitud per a l’obtenció d’una autorització de residència i treball, el passat 14 de maig, entre els documents que va lliurar, n’hi havia un de relatiu a la seva activitat laboral al seu país d’origen que era inautèntic, tal com van poder confirmar les autoritats posteriorment. 

El cos de policia va detenir encara cinc persones més per delictes contra la seguretat del trànsit i la salut pública. En aquest darrer àmbit, els agents van retenir a la frontera del riu Runer un home no resident de 37 anys, que accedia al Principat amb un gram de cocaïna, i un home resident de 26 que hi entrava amb 2,4 grams de la mateixa substància.

PUBLICITAT
PUBLICITAT