PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acaba l’Andorra Senior Cup amb molta demanda

L’Olympique de Marsella guanya el torneig després de vèncer al Bemiser

Per El Periòdic

L’Olympique de Marsella i el Bemiser juguen la final, diumenge.
L’Olympique de Marsella i el Bemiser juguen la final, diumenge. | Eva Vazquez Alvarez

L’Olympique de Marsella es va emportar la novena edició de l’Andorra Senior Cup després de derrotar al Bemiser de Saragossa. La final es va resoldre amb un resultat de 2 a 1 a la pròrroga. Nico Marín va ser l’encarregat de fer el gol.

La competició va tancar amb uns 40 equips participants i amb un públic nombrós a les grades. L’any que ve la competició tornarà més forta que mai i l’organització estudia ampliar els equips i la categoria de +45, competició que es va saldar amb una victòria dels Veterans de la FAF.

«Estem contents amb aquesta competició, va ser un cap de setmana molt bo», explicava Talín Puyalto, organitzador de l’esdeveniment. «La gent va acabar molt contenta, van ser unes jornades molt bones, i hi va haver un gran ambient, la qualitat dels equips va ser excel·lent», explicava. A més, va destacar que la gent va demanar repetir i que «la valoració en general és molt positiva». «Hem tingut jugadors i equips molt importants i els conjunts que han vingut de fora ens han demanat repetir. De fet, avui mateix ja hem rebut dues sol·licituds per participar en el torneig de l’any que ve», comentava. «Els equips van demanar participar l’any que ve a la de +45», afegia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT