PUBLICITAT

Andorra la Vella

Ramírez serà banderera

El Govern rep als esportistes que participaran als Jocs Mediterranis

Per Miquel López-Egea

La delegació d’esportistes andorrans que assistirà als Jocs Mediterranis, ahir.
La delegació d’esportistes andorrans que assistirà als Jocs Mediterranis, ahir. | Maricel Blanch

El cap de Govern, Toni Martí i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, van rebre  la delegació de 31 esportistes que assistiran als Jocs Mediterranis. Martí va voler destacar que «juguem a casa perquè juguem a Tarragona» i va manifestar que «arribarà el dia en què Andorra guanyarà una medalla perquè s’està fent bona feina». Així mateix, Gelabert va destacar que «amb algunes disciplines hi haurà esportistes olímpics» i que «és una bona oportunitat». «Hi ha esportistes que ens han demostrat que estan als nivells dels grans», assenyalava,  «Tindrem molts bons resultats», opinava. 

Per la seva banda, el president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, va desvelar que la banderera seria la nedadora Mònica Ramírez perquè «crec que té una trajectòria important» i «s’ho mereix». A més va recordar que «per fer un bon paper patirem molt». «Els francesos porten 400 atletes, ens costarà molt estar a un nivell mitjà. L’objectiu seria superar a San Marino o Mònaco, però tenim els Jocs molt a prop», afirmava.

Ramírez va manifestar la seva felicitat pel fet de ser la banderera: «Quan m’ho van dir no m’ho podia creure, sempre fa il·lusió i és un honor ser la banderera». «L’objectiu és millorar marques, fer algun rècord d’Andorra, gaudir de la competició, agafar nivell i veure com estem internacionalment», afegia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT