PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mor un dels motoristes implicat en l'accident a Escaldes

Per El Periòdic

Una de les motos implicades en el xoc.
Una de les motos implicades en el xoc. | MARICEL BLANCH

Un dels motoristes que va resultar ferit molt greu en l'accident d'ahir a la carretera de l'Obac, al punt quilomètric 0,850, just davant del concessionari de la Seat, va morir a l'hospital a mitjanit. Es tracta del conductor de la Kawasaki ZX 636 Ninja, un resident portugueś de 32 anys que vivia a la parròquia d'Encamp.

El sinistre es va produir a les 19:20 hores i la col·lisió va ser entre una BMW GS800 i una Kawasaki ZX 636 Ninja, totes dues amb matrícula del Principat. L'altre motoristes es troba ingressat a l'hospital també en estat greu però amb lesions menys importants.

La primera atenció la van fer efectius dels bombers que van arribar al punt del sinistre amb dues ambulàncies, una procedent del parc d'Andorra la Vella i l'altra de la Massana. Segons van indicar des del cos, un dels motoristes estava inconscient i amb problemes respiratoris, mentre que el segon es trobava conscient però presentava politraumatismes.

L'incident, del qual es desconeixen les circumstàncies que l'haurien causat, va comportar que s'hagués de tallar el trànsit a la CG2 i que els vehicles es desviessin pel Pont Pla i el Dos Valires. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar membres del cos de bombers, de la Policia, el SUM i agents de circulació d'Escaldes que van tallar la circulació i desviar els vehicles cap a les rutes alternatives. 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT