PUBLICITAT

Roger Corral, entrenador de l'Andorra HC una temporada més

L'entitat reforçarà la plantilla per evitar els problemes d'aquest any

Per El Periòdic

Roger Corral dona ordres als jugadors abans del darrer partit de la temporada contra l'Olot B.
Roger Corral dona ordres als jugadors abans del darrer partit de la temporada contra l'Olot B. | Maricel Blanch

A  principis d’aquesta setmana la junta directiva i l’entrenador l’Andorra HC van mantenir converses i ja és oficial que el tècnic de l’entitat seguirà sent Roger Corral durant almenys una temporada més. «Per part de la junta havia d’haver-hi un compromís general per poder tirar endavant, els jugadors ho han donat tot amb les limitacions que tenien», va explicar el tècnic. El fet és que, amb les respectives feines, era complicat entrenar i juntament amb el fet d’estar lluitant per la permanència durant bona part de la temporada, les morals estaven minades.

De cara a l’any que ve, Corral va explicar que «de mica en mica s’ha anat arreglant la situació dels jugadors» i que «pugen els juvenils», tot i que es mantindrà tot igual, però es podria fer oficial algun fitxatge durant les pròximes setmanes que serviria com a reforç. «Ja no anirem quatre o cinc jugadors en un partit, continuen tots i si aconseguim vendre bé el projecte d’estar tots units i tirar endavant serà possible», manifestava.

«Potser la porteria és el que més preocupa, si aconseguim conjuntar-ho tot, gaudirem de l’hoquei mirant la part alta de la taula».

«No ens podem dedicar a l’hoquei a temps complet perquè és un esport minoritari, però per mi és una prioritat», comentava. Amb aquest esperit, l’Andorra intentarà revertir la situació de l’any passatla".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT