PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els informadors turístics ja tenen el diploma acreditatiu

Camp considera que encara s’ha de millorar la qualitat del servei

Per El Periòdic

Part de l’equip dels nous informadors turístics.
Part de l’equip dels nous informadors turístics. | ANA / M. T.

E ls ministres de Turisme, Francesc Camp; Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, van lliurar ahir els diplomes de la primera promoció del curs d’habilitació d’informador turístic. Es tracta d’una formació que integra l’històric curs de guia cultural, que enguany compleix 25 anys, i que dona resposta a les demandes del sector, que des de fa anys reclamaven regular la professió i evitar l’intrusisme. La primera edició es va dur a terme el mes de novembre passat i la van acabar setze persones. 


De cara a la segona edició, que tindrà lloc el novembre vinent, s’amplien les hores lectives de 72 a 98 per tal d’incloure mancances que s’han detectat i es farà més incidència en les tècniques de comunicació i dinamització de grups turístics. El ministre de Turisme, va destacar que aquest curs és una peça clau per tal que els visitants s’enduguin el millor record d’Andorra, tenint en compte que cal reforçar la qualitat del servei. 


A més, Camp va dir que la formació posa les bases perquè en un futur es pugui crear una carrera de guia turístic, tal com s’ha fet amb les professions de monitors d’esquí o de muntanya a l’EFPEM. Abans, però, el ministre va dir que cal consolidar aquesta formació, i si llavors s’observa que hi continua havent demanda, faran el pas cap a una formació universitària reglada, informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT