PUBLICITAT

Andorra la Vella

Només un alumne suspèn la POB

El 99,29% dels candidats a la Prova Oficial de Batxillerat han superat els exàmens

Per El Periòdic

Un dels exàmens de la POB 2018.
Un dels exàmens de la POB 2018. | ANA / B. N.

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha fet públics aquest divendres els resultats de la Prova Oficial de Batxillerat (POB) i de la Prova Oficial de Batxillerat Professional (POB PRO), que es van dur a terme entre mitjans de maig i principis de juny i en la qual participen els alumnes del sistema educatiu andorrà. El 99,29% dels candidats escolars, és a dir, 140 dels 141, han aprovat la POB, mentre que en la modalitat lliure han obtingut el títol de batxiller 4 de les 11 persones que s’han presentat, a l’espera que la resta exhaureixi les cinc convocatòries de les quals disposen.

Pel que fa als resultats de la POB PRO, han aprovat el 76,92% dels estudiants. Els percentatges d’alumnes aprovats més alt es troben en les modalitats de Secretariat multilingüe i de Sistemes i xarxes informàtiques, amb un 90% de candidats aptes, seguit de l’especialitat en Activitats físiques, esportives i de lleure, amb el 80% d’aprovats, i del curs d’Animació socioeducativa, amb nou aprovats de les 14 persones que es van presentar. Per últim, de les tres persones que es van presentar en l’especialitat d’estètica, cosmètica i perfumeria han suspès dues. Pel que fa als candidats lliures del POB PRO, dos terços dels presentats han obtingut el títol, a l’espera d’esgotar totes les convocatòries.

El 8 de juny ja es van fer públiques una part de les notes, a l’espera que alguns estudiants es presentessin a l’examen de recuperació. Els resultats que s’han presentat aquest divendres són definitius i inclouen totes les modalitats de la prova. Uns resultats que el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior valora positivament, ja que el diploma obtingut els permetrà accedir a estudis superiors o incorporar-se al món laboral.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT