• El júnior femení de bàsquet es proclama campió de Catalunya
I. C.
LA SEU D'URGELL

Les jugadores del Sedis Trans Seu celebren el Campionat. Foto: EL PERIÒDIC

L'esport de l'Alt Urgell va viure aquest cap de setmana passat una inusual triple celebració en poques hores. El Club de Futbol Organyà, el Futbol Sala Seu Sport i el júnior femení de bàsquet Sedis Trans Seu s'han proclamat campions de les seves categories de manera gairebé simultània.

L'Organyà es va proclamar diumenge campió del grup 5 de Primera Territorial --el mateix en el qual milita l'Andorra-- amb una exhibició contra el Juneda, a qui va guanyar per 5-0. Després de quedar-se amb la mel als llavis l'any passat, aquesta vegada l'equip ganxo va anar a assegurar el tret i va golejar en la jornada decisiva. El CF Organyà ha completat la lliga amb 72 punts.

Dissabte el Futbol Sala Seu Sport va entrar a la història aconseguint el tercer ascens consecutiu en tres anys de competició, una fita que no havia aconseguit fins ara cap equip. Els urgellencs s'han proclamat campions del grup 5 de Preferent a una jornada del final, tot i perdre amb el Cervera (4-5). L'equip va celebrar la gesta al centre de la Seu.

Pel que fa al bàsquet, el Sedis Trans Seu es va proclamar diumenge campió de Catalunya júnior en la categoria Interterritorial.