PUBLICITAT

El format de les G.Sèries varia per ser més disputat

  • Els 'poleman' no podran escollir el costat de la pista en la sortida a la Final
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels cotxes que van competir en l'edició de les G,Sèries de l'any passat al circuit Grandvalira del Pas.
Foto: JAS.ESWW

La pròxima edició de les G.Sèries, competició organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra que tindrà en Banca Privada d’Andorra com a nou patrocinador principal, tindrà una important variació en el format de competició de tal manera que sigui més disputada.

Això vol dir que els que aconsegueixin les pole position en els entrenaments no tindran dret a escollir en quin costat de la pista volen sortir a la Final, que es el nom que substituirà les antigues Supersèries. Així, queda establert per reglament que la primera posició de la graella estarà ubicada en el costat esquerre –el de l’interior– del circuit. Aquesta situació escurça la distància entre els cotxes e la graella de manera que hi haurà més igualtat en la lluita pel triomf.

La sisena edició de les G.Sèries comptarà amb cinc curses entre el gener i el febrer de l’any vinent, en dates encara per confirmar. La G.Zero –jornada d’assaijos i verificacions– es farà el 18 de desembre i hi hauran dues categories ja conegudes: vehicles 4x4 i Protos G.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT