PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lescano puja al podi amb L’immens a València

Assoleix el tercer lloc de la classificació de la classe ORC 2

Per Joan Josep Blasco

La tripulació de L’immens celebra la tercera plaça.
La tripulació de L’immens celebra la tercera plaça. | El Periòdic

Podi amb participació andorrana a la Copa de la Reina, disputada en aigües de València. Marcel Lescano, a bord de L’immens, va concloure a la tercera posició de la classe ORC 2, estant lluitant fins a la darrera regata per a la segona plaça.  

El vaixell d’Àlex Laplaza va sumar en les sis proves que van disputar-se dos tercers llocs, tres tercers i un cinquè. La primera jornada va ser la més irregular, tenint «alguna distracció que ens va penalitzar», assegura Lescano. La tripulació es va reunir en concloure la jornada i «vam tenir la consigna d’anar al màxim en el que quedava de competició, com hem acabat fent». La tercera posició «ens fa estar contents, tot i que ens queda la cosa que podríem haver estat segons. Tot i així estem satisfets perquè ens hem barallat amb vaixells que són molt més ràpids que nosaltres i en una prova on tothom va al màxim perquè és l’avantsala de la Copa del Rei». 

L’immens va concloure a la general amb un total de 18 punts. El guanyador va ser el Maverta amb sis, imposant-se en totes les regates. Segon va concloure el Carmen-elite sails amb 14.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT