PUBLICITAT

Andorra la Vella

Adjudicat el transport d’alumnes a Prada

El servei es contracta entre el setembre i el desembre d’aquest any

Per El Periòdic

La façana del Lycée Comte de Foix.
La façana del Lycée Comte de Foix. | MARICEL BLANCH

Novatel ha estat l’empresa escollida per dur a terme el transport d’alumnes del Lycée Comte de Foix, principalment, que van a estudiar a Prada de Conflent i a Perpinyà. L’edicte de l’adjudicació es va publicar ahir al BOPA i segons es detalla el preu va en funció del nombre de places que s’ocupin en cada viatge. Així, per a 16 places tindrà un cost de 230 euros per viatge, per a 30 places costarà 240 euros per viatge i per a 39 places valdrà 260 euros per viatge.


El contracte s’iniciarà el dia 3 de setembre d’aquest any i finalitzarà tres mesos després, concretament el 31 de desembre. En aquell moment, segons estableix l’edicte, es podrà renovar el lligam amb l’acord previ del Govern per períodes anuals fins al màxim d’anys establerts per la Llei de contractació pública.


Tal com va explicar EL PERIÒDIC, aquest servei l’utilitzen una vintena d’alumnes que cursen formació professional a Prada de Conflent i Perpinyà. Es tracta d’uns estudis que no existeixen a Andorra i davant les dificultats logístiques amb què es trobaven alguns alumnes (molts d’ells menors de 18 anys) es va engegar un treball conjunt entre la Delegació Francesa i el Ministeri d’Educació que va apostar per «facilitar l’accés cap a les dues ciutats». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT