PUBLICITAT

Andorra la Vella

Dos detinguts per agredir al seu cap amb una navalla

El motiu de la baralla serien les diferències laborals

Per Lídia Raventós

L’entrada de l’edifici administratiu de la Policia.
L’entrada de l’edifici administratiu de la Policia. | SERGI PÉREZ

La Policia va arrestar ahir a dos treballadors que van agredir al seu superior en un pàrquing de Santa Coloma. La detenció es va produir cap a les 9.00 hores després que els agents es desplacessin fins el lloc dels fets avisats per un ciutadà que hauria presenciat la baralla. Segons van informar des del cos de Policia, el motiu de la baralla té com a origen diferències laborals dels dos empleats amb el seu cap. Fonts consultades van afirmar que els dos arrestats ahir a la tarda encara no havien passat a disposició judicial i que en un inici se’ls acusava d’un delicte contra la integritat física però que no es descartava que passés a ser d’intent d’homicidi si es recollien proves suficients. 


L’home agredit va acabar amb contusions i hematomes al cos i amb un tall a la mà que s’hauria fet a l’intentar prendre-li la navalla a un dels treballadors. El ferit va presentar denúncia, ja que assegurava que la intenció de l’empleat que tenia l’arma blanca era clavar-li. 


Segons les fonts consultades, el delicte d’intent d’homicidi, en tot cas, només se li podria aplicar a un dels dos detinguts, ja que l’altre no hauria participat en la baralla. En aquest segon, se l’acusaria com a còmplice i per no haver donat ajuda al ferit. 
La Policia no va voler donar més detalls sobre l’edat i la nacionalitat dels agressors per ara. Dilluns es coneixeran més detalls dels fets a través del balanç policial setmanal. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT