PUBLICITAT

Andorra la Vella

Putellas confia que acabi la sequera del Barça a la lliga

La jugadora blaugrana demana més suport per part dels seguidors

Per Joan Josep Blasco

Putellas, amb els participants del Nike Camp.
Putellas, amb els participants del Nike Camp. | Maricel Blanch

El futbol femení també forma part del Nike Camp. Alexia Putellas, jugadora de l’FC Barcelona, va estar a l’estada per conviure amb els joves. La pròxima temporada espera que el club blaugrana torni a guanyar la lliga després d’anys sense fer-ho, i també demana més suport per al futbol femení entre els aficionats.

Sigui en la disciplina que sigui, el Barça sempre aspira a aixecar trofeus, però les últimes campanyes el de lliga s’està escapant. El darrer curs «l’objectiu principal que era la lliga no l’hem aconseguit, però hem guanyat la Copa de la Reina i també s’ha de celebrar, perquè és difícil d’assolir i més a la final contra l’Atlètic de Madrid», exposa Putellas. Per a la pròxima «espero aconseguir d’una vagada la lliga, revalidar la Copa de la Reina i fer un bon paper a la Champions». Precisament a la competició europea s’ha d’anar «pas a pas» si es planteja arribar lluny.

Tot i la sequera a la lliga dels últims temps, la jugadora de Mollet destaca que «si no competíssim no arribaríem a l’última jornada amb opcions», com ha succeït els últims anys, remarcant que guanyar sempre és complicat perquè «el nivell de la lliga ha pujat molt i cada cop és més difícil». Els aficionats a les grans cites, com les europees, omplen les graderies, però això no passa el mateix en la resta de partits, un factor que troba a faltar: «Estem molt agraïdes que en els partits clau apareguin, però també és cert que durant la temporada no sé per quines raons no acabem de fer pinya. Quan anem als camps de fora sí que és nota que l’altra afició pressiona. És un punt que hem de millorar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT