PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra estrenarà curs amb el Vista Alegre

Serà a la Borda Mateu, on també tancarà la temporada, amb el Viladecans

Per Joan Josep Blasco

Xut de Betriu en el partit de l temporada passada amb el Vista Alegre a la Borda Mateu.
Xut de Betriu en el partit de l temporada passada amb el Vista Alegre a la Borda Mateu. | FCA

La pròxima temporada l’FC Andorra iniciarà el calendari contra la UD vista Alegre. Serà a la Borda Mateu l’1 de setembre. El final del campionat també serà com a local, el 26 de maig amb la UD Viladecans.

El matx contra el conjunt de Castelldefels serà el debut de Richard Imbernón a la banqueta andorrana en partit oficial. El primer desplaçament està programat el 9 de setembre al camp d’un recent ascendit, el CF Vilanova. Però aquest partit, com d’altres en aquest primer tram de campanya, s’hauran de suspendre a causa dels partits de la selecció a la Lliga de les Nacions. També el matx de la setena jornada del 13 d’octubre a la Borda Mateu contra un altre equip nou a la categoria, el CFJ Mollerussa; i el de la dotzena a domicili amb l’EFAC Almacelles. L’últim enfrontament de l’any serà el 22 de desembre al camp colomenc contra el CF Balaguer. El primer del 2018 serà el darrer de la primera volta. Serà al terreny del Viladecans el 13 de gener. La segona part del campionat arrencarà el 19 d’aquell mes visitant al Vista Alegre. La lliga finalitzarà contra el Viladecans el 26 de maig a la Borda Mateu, en una jornada que serà en horari unificat per les coses decisives que pot haver-hi en joc tant a la part alta com a la baixa de la classificació. 

El grup 2 de la Primera Catalana el conformen a part de l’FC Andorra la UD Viladecans, UD Vista Alegre, CF Vilanova, UE Tàrrega, UE Sant Ildefons, UE Rapitenca, CF Montañesa, CFJ Mollerussa, CE Manresa, Lleida Esportiu Terraferma B, CE Júpiter, CF Igualada, EFAC Almacelles, CF Gavà, CE Cambrils Unió, FC Borges Blanques i CF Balaguer. Una temporada més, el conjunt tricolor jugarà els seus partits com a local els dissabtes a la Borda Mateu a les 16.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT