PUBLICITAT

Ordino

Arcalís estudia un forfet anual amb Pas de la Casa-Grau Roig

L’estació descarta crear un passi propi com ha anunciat la veïna Pal Arinsal

Per El Periòdic

Un grup de joves esquien al domini d’Ordino Arcalís.
Un grup de joves esquien al domini d’Ordino Arcalís. | Tony Lara

«Si diguéssim que no el pensem i no el veiem com una opció, estaríem mentint. Ho veu tothom que hi ha aquesta possibilitat». Així de contundent es va mostrar el director d’Ordino Arcalís, Xabier Ajona, a la pregunta de si és viable que els esquiadors puguin adquirir un forfet que els permeti esquiar tant a les seves instal·lacions com a les de Pas de la Casa-Grau Roig, després que Joan Viladomat hagi passat a ser president i màxim accionista de Secnoa, la societat que gestiona l’estació ordinenca. «No s’ho creuria ningú» si es fessin manifestacions contràries a aquesta possibilitat, va afegir Ajona en una entrevista a l’ANA, tot i que també va voler deixar clar que s’han de tenir en compte els contractes i estructures que cada societat té amb Nevasa, en el cas de Saetde, i amb Vallnord, en el de Secnoa. 

Tot i que ja està sobre la taula el forfet conjunt, «primer s’ha de veure què passa amb aquestes societats», va subratllar Ajona. Pel que fa a Vallnord, va recordar que «ens hem donat llibertat per a la generació de productes que es fan a una banda i a l’altra», però amb Grandvalira són uns altres els acords. «Jo no els conec al detall i seran les societats qui hauran de veure si poden generar segons quin tipus de col·laboració», va exposar.

Tornant a la relació entre EMAP i Secnoa, precisament aquesta llibertat que s’han donat ha permès que EMAP hagi llançat recentment un forfet de temporada només per a les instal·lacions de Pal Arinsal. Una acció que obria la porta perquè Arcalís fes al mateix, però des de l’estació s’ha descartat. Ajona va apuntar com a motius principals que l’estiu d’Arcalís «és diferent i els nostres interessos també». «Vam pensar que no ens aportaria gaire i vam decidir quedar-nos amb el que ja teníem conjunt», va sentenciar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT