PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Xarranca convida a un juliol de ‘performances’ en directe

El cos i les seves possibilitats com a llenç artístic, al centre de la reflexió

Per El Periòdic

Emma Regada durant una de les seves ‘performances’.
Emma Regada durant una de les seves ‘performances’. | Facebook / Emma Regada

A partir d’avui, La Peixera, l’espai situat a la part baixa de l’Artalroc i gestionat pel col·lectiu d’artistes  La Xarranca, es converteix en un espai d’intercanvi, acció i experimentació on tothom hi té cabuda: nens i adults, artistes professionals i artistes amateurs. 


S’hi faran tallers de Body paint en què el cos serà un llenç en el qual dibuixar nous paisatges i serà al mateix temps un pinzell amb el qual pintar noves textures. I moltes més propostes: performances de dansa i pintura, tallers de dibuix, tallers de fotografia de performances i de pintura sobre la pell.
Un grup de joves artistes format per Emma Regada, Clàudia Cascante, Lurdes Casanova, Ada Álvarez i Emma Riba estaran al capdavant de les diverses activitats. D’entre les quals destaquen les performances en directe de Regada i Cascante el 17 de juliol, a les 19.00 hores i de Regada i Riba el dia 26 a la mateixa hora. 


A més, el dia 12 a les 18.00 oferiran un taller de pintura per a nens i el dia 20 a les 17.00 un espectacle de body painting en directe. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT