PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Karnowski no tornarà a jugar amb el MoraBanc

El club no compta amb el polonès i executa la clàusula de rescissió de contracte

Per El Periòdic

Ganxo de Karnowski.
Ganxo de Karnowski. | Maricel Blanch

La pròxima temporada Przemek Karnowski no serà un dels integrants de la plantilla del BC MoraBanc Andorra. El club executa la clàsula de rescissió de contracte, que comporta que el polonès no torni a formar part del joc interior de l’equip del Principat.

Va ser una aposta que va realitzar-se l’estiu passat i que no ha acabat de funcionar. Acabada la seva etapa universitària als Estats Units, Karnowski afrontava la seva primera experiència professional a Andorra.  L’adaptació li va costar, per les seves característiques i el tipus de joc de l’equip. També l’exigència que suposa tant la Lliga Endesa com l’EuroCup. Amb el pas dels mesos i l’arribada de Landing Sanè, es va decidir que la millor opció per a les dues parts era cedir el jugador, que va recalar al Montakit Fuenlabrada a finals del mes de febrer. Però el seu paper al conjunt madrileny tampoc va ser destacat, i tenint en compte els plans de futur amb el projecte que s’està confeccionant amb Ibon Navarro a la banqueta, la decisió és la de no comptar amb el jugador, que després de la cessió al Fuenlabrada havia de tornar al MoraBanc.

En els 13 partits que va disputar a l’ACB amb el conjunt andorrà, el pivot polonès va tenir una mitjana de 7,5 punts per matx en 16 minuts jugats. Amb els madrilenys els seus números es van reduir. En els 10 enfrontaments que va disputar anotava 2,5 punts i el promig per partit va ser de vuit minuts. 

Finalitza el Camp Movistar

Encamp va acollir durant la setmana passada el cinquè Camp Movistar by Liga Endesa, que va comptar amb la participació de 49 joves entre els vuit i els 14 anys. No només van poder realitzar activitats relacionades amb el bàsquet, sinó també van fer-ne de lúdiques i van conèixer diferents racons del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT