PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arriba Vitali i ningú presenta interès per Albicy

Avui finalitzava el termini per fer efectiva la rescissió de contracte del base francès

Per Joan Josep Blasco

Vitali, en un partit entre el Brescia i el Varese.
Vitali, en un partit entre el Brescia i el Varese. | Germani Brescia Leonessa

Signat. Michele Vitali és ja del BC MoraBanc Andorra. L’acord entre club i jugador estava tancat i només quedava la rúbrica, que s’ha efectuat. L’internacional italià arriba a una plantilla on hi serà també Andrew Albicy, si no és que es produeixen esdeveniments els pròxims dies. Avui finalitzava el termini per rescindir el seu contracte previ pagament, i no va efectuar-se.

Vitali: «Estic molt content per afrontar aquesta nova temporada. Espero que ens divertim molt tots junts»

Vitali afronta la seva primera aventura fora d’Itàlia per competir en una altra competició i país. el repte l’agafa amb entusiasme. «Estic molt content per afrontar aquesta nova temporada. Espero que ens divertim molt tots junts i segur que sentirem grans emocions», assegura Vitali. Poder-se fer amb un dels jugadors més destacats de la Lega és tota una fita per als que confeccionen el projecte del MoraBanc. «Per a nosaltres és un moviment important perquè fitxem un jugador que arriba després de tenir un any espectacular a Itàlia i el fet que surti del seu país per venir a jugar amb nosaltres també mostra la seva ambició de fer un pas endavant», exposa Francesc Solana, general manager del club. El defineix com un jugador «molt interessant perquè és capaç de fer mal en atac al rival de moltes maneres diferents i sobretot juga cada acció amb un esperit i coratge que el farà connectar amb el públic i farà vibrar la Bombonera».

Albicy es queda

La marxa inesperada de Jaime Fernández deixa la posició de base sense un dels seus components, obligant a trobar-li substitut. L’altre director de joc és Andrew Albicy, amb contracte en vigor, però que s’especulava que podia marxar. Avui finalitzava el termini per exercir la clàusula en el seu contracte que determina que podia rescindir-lo realitzant un pagament. Aquesta no es va executar, circumstància que comporta que el francès es queda a l’equip. Qualsevol conjunt que volgués fitxar-lo a partir de demà haurà d’arribar a un acord econòmic amb el MoraBanc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT