PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Unicaja paga la clàusula de rescissió

Fernández deixa de ser jugador del MoraBanc per incorporar-se al conjunt de Màlaga

Per Joan Josep Blasco

Fernández en l’últim partit amb el MoraBanc, al Palau Blaugrana.
Fernández en l’últim partit amb el MoraBanc, al Palau Blaugrana. | BCA / Martín imatge

Fixatge confirmat. L’Unicaja oficialitza la incorporació de Jaime Fernández. D’aquesta manera finalitza el cas del base madrileny. Dilluns el president del BC MoraBanc indicava que s’havien de donar una sèrie de condicionants per a que es produís la marxa del jugador, i aquests s’han complert amb el pagament de la clàusula de rescissió.

Fernández: «Ha estat un any increïble, mai em cansaré de donar-vos les gràcies per acollir-me d’aquesta manera»

El pas de Fernández pel Principat ha estat només d’una temporada. Tenia tres anys de contacte, però l’oferta de l’Unicaja el va fer decidir a canviar d’aires. A Màlaga tindrà com a entrenador a Luís Casimiro, qui el va fer debutar a l’ACB quan dirigia a l’Estuadiantes. Era el 2010 i el jugador tenia 17 anys. A través de les xarxes socials Fernández s’acomiadava dels aficionats d’Andorra: «Ha estat un any increïble, mai em cansaré de donar-vos les gràcies per acollir-me d’aquesta manera, també al club per donar-me l’oportunitat i la confiança per viure una temporada històrica. Us trobaré a faltar. Fins aviat». Respecte al projecte de l’Unicaja, és un «nou capítol, il·lussionadíssim pel que ve i amb moltes ganes de defensar la samarreta. Desitjo que comenci ja». 

Ennis espera triomfar

El primer fitxatge que va realitzar el conjunt andorrà per al proper curs és de Dylan Ennis. L’internacional jamaicà, en una entrevista a la web del club, afirma que el motiu de la seva arribada al MoraBanc és «les competicions que disputa. L’ACB és la millor lliga domèstica que hi ha i l’EuroCup tornarà a comptar amb grans equips aquesta temporada i es planteja també com una gran competició. Espero que tinguem una gran temporada en les dues i que ens podem classificar pels play-offs, estic segur que tindrem un gran equip».

És dels jugadors que aporta intensitat a la pista. De fet, «tothom que em coneix des que jugava a la universitat o a nivell professional sap que sóc un jugador amb molta energia i ara el que vull és donar-la tota a Andorra. Estigui jugant o a la banqueta estaré dins de la pista jugant el partit i ajudant els meus companys», i confia en guanyar-se ben aviat als aficionats: «Espero que els agradi com jugo i que m’animin també. Confio que segueixin igual perquè per un equip és absolutament fonamental el suport del sisè jugador. Tinc moltes ganes de formar part d’aquesta cultura de club i de país, ja he estat fent la meva recerca i sé que viuré en un lloc molt bonic». Les seves característiques el fan ser polivalent, i obre les portes a ocupar dues posicions. «Depenent del moment en la meva carrera he jugat d’escorta tirador o de base, he estat en els dos papers. I a Andorra no serà diferent, estic preparat per jugar i per ser efectiu en les dues posicions. Sóc el que es coneix com un combo-guard», asenyala. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT