PUBLICITAT

Ordino

El Summer Village preveu atreure 500 visitants a Ordino

L’esdeveniment tindrà com a punt fort un seguit de paradetes que es distribuiran al llarg del carrer Major

Per El Periòdic

La cap de Turisme, Cristina Ariño, durant al roda de premsa de presentació.
La cap de Turisme, Cristina Ariño, durant al roda de premsa de presentació. | ANA / M. M.

Després de la bona acollida que va tenir la primera edició del Summer Village, el Comú d'Ordino ha decidit repetir l'experiència, amb els mateixos objectius i el mateix format que l'any passat. “La idea és atreure turista intern i també aquell de fora del país que podrà passejar per la parròquia i comprar al centre del poble”, ha recordat la cap de Turisme, Cristina Ariño. En la primera edició del mercat d'estiu es van acostar fins a la fira prop de 500 visitants i enguany es pretén repetir la xifra, si la climatologia ho permet.

L’esdeveniment tindrà com a punt fort un seguit de paradetes que es distribuiran al llarg del carrer Major amb diversos productes artesans, com cerveses, melmelades o ratafia, productes cosmètics i productes fets a mà de teixits per nadons i objectes de decoració. En total es muntaran 18 parades diferents. El Summer Village donarà el tret de sortida aquest divendres a les quatre de la tarda i seguirà aquest dissabte de deu del matí a vuit de la tarda. A més de les paradetes, l’edició d’enguany comptarà amb dues actuacions musicals. Divendres a partir de dos quarts de set de la tarda actuarà el Grup Artístic d’Ordino a la plaça Major i dissabte a les quatre de la tarda, als jardins d’Areny-Plandolit, serà el torn de les The Swing Girls.

Les teràpies Bany de bosc, als jardins de la Casa Rossell, repetiran respecte a l’any passat, a causa de l’èxit de l’activitat. Es tracta de teràpies meditatives que van començar al Japó l’any 1980 i consisteixen en una passejada a dins del bosc per treballar l’ansietat i la respiració. De la mateixa manera que en la primera edició, aquesta nova entrega s'ha basat en el format del mercat que es fa durant el Nadal a la parròquia ordinenca, però traslladat a l'estiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT