PUBLICITAT

Cardelús acaba 24è a Alemanya en una cursa molt complicada

El resident Aleix Espargaró pateix un impactant accident però no té lesions de gravetat

Per El Periòdic

El pilot Xavi Cardelús al Gran Premi d’Alemanya, avui.
El pilot Xavi Cardelús al Gran Premi d’Alemanya, avui. | Cardelús Racing Team

El pilot andorrà Xavi Cardelús ha disputat avui una cursa molt complicada de Moto2 al Gran Premi d’Alemanya que es disputava al circuit de Sachsenring. 

La carrera ha estat molt més difícil del previst però tot i les molèsties per la fractura a la clavícula esquerra i la precaució que ha tingut, ha aconseguit una bona 24a posició després d’avançar a tres pilots a la sortida. No obstant això, el pilot ha hagut de complir una sanció de Ride Through a la setena volta per «haver-se avançat a la sortida». Aquest fet li ha provocat desconcentració i li ha trencat el ritme. «Ha estat un dia complicat tot i que el més important és que he pogut completar la cursa», comentava el pilot. Respecte a l’incident considerava que «tant el ritme com la concentració s’han vist afectats per l’incident». «Hem complert els objectius», sentenciava.

Accident d’Aleix Espargaró

En la cursa de MotoGP, el pilot resident Aleix Espargaró ha caigut a la corba 4 i ha estat traslladat amb helicòpter a l’Hospital de Chemnitz per ser atès d’un traumatisme toràcic. En aquest sentit, no hi ha lesions de gravetat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT