PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El president del Cirque du Soleil no descarta noves iniciatives al país

Camp va destacar que caldria un espai específic si s'organitzés un altre espectacle

Per El Periòdic

Artistes del Cirque du Soleil en una part de l’espectacle ‘Diva’.
Artistes del Cirque du Soleil en una part de l’espectacle ‘Diva’. | Maricel Blanch

El president del Cirque du Soleil, Jonathan Tétrault va remarcar la importància que té per a la companyia canadenca ser a Andorra. «Per nosaltres Andorra és una cosa única, màgica»va dir, perquè els dona «l’oportunitat» de fer un espectacle diferent del que fan en altres llocs del món. Tétrault es va mostrar esperançat que la col·laboració amb el Principat continuï i també va expressar que es poden explorar, fins i tot, vies per fer coses noves. «Esperem ser aquí molts anys», ha remarcat afegint que ells estan «oberts a coses noves» com podria ser que es pogués fer un espectacle a l’hivern.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, va manifestar, per la seva banda, que està «encantat» de parlar amb la companyia del futur, afegint que és important que els responsables del Cirque du Soleil coneguin Andorra perquè puguin «adaptar millor» propostes futures a les necessitats del país. Camp es va mostrat convençut del benefici que extreu la companyia canadenca a Andorra, perquè els permet fer coses diferents dels espectacles que ofereixen en altres espais. 

Sobre les possibles noves iniciatives, com un espectacle a l’hivern, Camp va destacar que la fórmula hauria de ser més similar a la que fa la companyia en altres llocs i que caldria un espai específic. A curt termini, va exposar, s’aposta per mantenir el model actual, tot i que no va tancar la porta a què en un futur es puguin explorar «nous horitzons». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT