PUBLICITAT

El Nike Camp tanca les portes amb 970 participants

Denis Suárez, Juan Carlos Navarro i Ferrao van ser alguns dels convidats

Per Miquel López-Egea

Albert Fernández / nike camp
Albert Fernández / nike camp | Dos participants del Nike Camp a l’Estadi Nacional.

El Nike Camp va posar punt final a la seva 21a edició aquest dissabte amb un bon balanç. En total, hi han participat 920 nois i 50 noies dividits en un primer torn de 425 i un segon de 545. D’aquests, 770 han participat en les estades de futbol i Nike Camp Pro, mentre que 150 ho han fet a les de bàsquet i 50 a les de futbol sala. D’aquesta manera, ja són 16.000 els esportistes que han pres part del campus al llarg de la seva història. Per altra banda, aquest any, l’organització ha comptat amb participants d’11 països: Espanya, Andorra, Marroc, Estats Units, Rússia, Ucraïna, Regne Unit, França, Bèlgica i Índia. Paral·lelament a la prova, també s’ha celebrat el Nike Camp Pro, per a futbolistes de 16 a 19 anys. La primera tongada es va començar l’1 de juliol i la segona, el dia 8.

En aquest sentit, Juanjo Rovira, director del Nike Camp, va qualificar aquesta edició del campus com «una de les millors de la història» i va assegurar que l’any vinent «espera que encara sigui millor». A més, Rovira va voler agrair als participants «el seu gran comportament, el seu entusiasme i la seva passió per l’esport» i a les estrelles que es van desplaçar fins a Andorra «el seu compromís i el seu altruisme per ajudar a fer feliços els nens i nenes inscrits». També va agrair als monitors i a l’organització «la responsabilitat que han assumit per tal de transmetre els valors que el Nike Camp vol fomentar: la humilitat, el respecte pe contrari, l’esforç i la capacitat de superació».

D’aquesta manera, hi van participar Sergio Gómez del Borussia Dortmund, Alexia Putellas de l’FC Barcelona, Iñaki Williams de l’Athletic Club i Denis Suárez i Riqui Puig del Barça.
En bàsquet, hi van participar Juan Carlos Navarro, Víctor Claver i Pierre Oriola del Barça Lassa, Guillem Vives i Alberto Abalde del València Basket, Pablo Aguilar del Gran Canària i Xabi López-Arostegi del Joventut de Badalona. En futbol sala hi van participar Ferrao del Barça Lassa i Javi Rodríguez. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT