PUBLICITAT

De la Casa domina a la Pujada a Alp 2018

Montellà no defrauda, queda tercer i s’adjudica el Campionat de Catalunya

Per El Periòdic

El pilot Gerard de la Casa a la Pujada a Alp aquest cap de setmana.
El pilot Gerard de la Casa a la Pujada a Alp aquest cap de setmana. | FotoEsport

La 8a Pujada a Alp 2500, prova vàlida per als Campionats d’Espanya i de Catalunya de Muntanya, va acabar aquest cap de setmana amb varis dels pilots representants de l’Automòbil Club d’Andorra en posicions de podi.

Gerard de la Casa va ser el gran dominador de la categoria Turismes i va ocupar la primera posició destacada en la classificació final dels campionats esmentats i, a més, va marcar el millor temps absolut entre els inscrits al CCM. Ingrid Rosell de la Casa va ser quarta. «Hem de seguir en la mateixa línia per lluitar pels dos campionats en els quals estem ficats», comentava De la Casa. 

Per altra banda, entre els participants de la categoria CM, Edgar Montellà (Speed Car) va ocupar la tercera posició del CEM, mentre que va ser el guanyador de la categoria en el Campionat de Catalunya. «Cal millorar per llimar diferències respecte als qui ens han superat», explicava el pilot. També entre els CM, Ramon Plaus (Speed Car), que aquesta vegada només es va inscriure en el certamen català, es va classificar en la segona posició. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT