PUBLICITAT

Andorra la Vella

La zona del Rec del Solà continua tancada

Protecció Civil reobrirà el camí quan els informes dels geòlegs ho aprovin

Per El Periòdic

Una de les roques que va caure durant l’esllavissada.
Una de les roques que va caure durant l’esllavissada. | Protecció Civil

Després de l’esllavissada registrada aquest diumenge passat, els treballs dels geòlegs continuen per assegurar el camí, ara amb sobrevols de drons. La zona afectada, pròxima al Rec del Solà, romandrà tancada fins que es tingui la seguretat que es pot tornar a obrir, segons va detallar el director de Protecció Civil, Francesc Areny. El mateix Areny va constatar que la baixada dels rocs ha provocat molta destrossa a la vegetació, però que no s’ha hagut de lamentar cap dany material ni personal. 

Per la seva banda, tal com informa l’ANA, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, també es va referir a l’esllavissada que es va produir a Santa Coloma. «És greu, però per sort no hem hagut de lamentar danys materials o personals i la vegetació va poder frenar l’esllavissada», va apuntar Marsol. 

La cònsol va reconèixer que la zona «és una de les més dificultoses i això acostuma a passar, però està molt més protegida que fa vint anys». Marsol va afegir que es continuarà treballant per a la protecció de la zona. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT