PUBLICITAT

Andorra perd dos partits complicats a La Corunya

Portugal i França mostren el seu poder i passen per sobre de la selecció

Per Miquel López-Egea

Andorra juga contra França a Riazor.
Andorra juga contra França a Riazor. | Rink hockey / Marzia Cattini

Andorra no ha començat amb bon peu el Campionat Europeu d’Hoquei que es disputa a La Corunya, a Riazor, i ha perdut avui el seu segon partit de la competició contra França per 6 a 0. Diumenge va perdre contra Portugal per 11 a 0. Els dos equips són molt forts i tenen un nivell molt superior i ara, el conjunt tricolor, haurà de jugar contra Suïssa, avui a les 17.30, i contra Àustria, demà a les 12.30 hores. A priori, aquests són equips més assequibles per al conjunt del Principat.

Referent al primer partit, Climent Padrós, seleccionador nacional, va explicar que Portugal és el vigent campió i «va sortir molt fort». «Vam poder controlar el contraatac, la seva arma principal, però tenen jugadors de qualitat, molt verticals i si els dones distància i espais, són jugadors molt contundents que defineixen molt bé, sabien que era un partit de trànsit», explicava. «Hi ha quatre seleccions que estan a dalt com són Itàlia, Portugal, Espanya i França, tenen una defensa, un ritme brutal i molta definició, juguen a una altra competició», manifestava.

Pel que fa al partit, Padrós va assenyalar que «sabíem que era molt complicat» però que «hem pogut jugar més, arribar a porteria». «Tres o quatre gols han estat per errades no forçades nostres, hem tingut més possessió que contra Portugal i hem estat millors en el contraatac, en defensa i hem arribat més a porteria», manifestava. «Hem controlat millor i hem tingut més possessió», afegia.
En aquest sentit, es va mostrar optimista de cara als pròxims partits i va remarcar que «estarem al partit tots els minuts». «Per a nosaltres, la competició serveix per a preparar els World Roller Games que es disputaran l’any que ve a Barcelona i, per tant, anem partit a partit, no ens hem marcat un objectiu», concloïa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT