PUBLICITAT

L’Iberostar Tenerife fitxa Iverson per una temporada

El pivot, que va arribar al gener a Andorra, marxa per reforçar l’equip de Txus Vidorreta en el joc interior

Per Miquel López-Egea

Colton Iverson al Palau Blaugrana en el darrer partit del play-off de la Lliga Endesa.
Colton Iverson al Palau Blaugrana en el darrer partit del play-off de la Lliga Endesa. | Martin Imatge / BCA

L’Iberostar Tenerife ha anunciat aquesta tareda el fitxatge del pivot Colton Iverson, jugador que ha militat al MoraBanc Andorra des del gener d’aquest any, quan va arribar a l’equip per a reforçar-lo. Iverson fitxa per una temporada.

El jugador, que fa 2,13 metres d’alçada i té 29 anys, va anotar amb el conjunt del Principat una mitjana de 5,2 punts per partit i va aconseguir capturar una mitjana de 4,1 rebot per matx. A més, es va convertir en una peça important de l’exentrenador tricolor Joan Peñarroya per aconseguir la magnífica sisena posició a la fase regular de la lliga Endesa.

En aquest sentit, el jugador es va formar a les universitats de Minnesota i Colorado State i abans de venir a Andorra va jugar amb el Baskònia, el Besiktas, el Pinar Karsiyaka i el Macabbi Tel Aviv.

D’aquesta manera, el tècnic canari, Txus Vidorreta, ha manifestat que Colton Iverson és «un jugador expert, amb tres anys d’experiència en Eurolliga, que ha estat capaç de canviar un poc el signe final de la temporada a Andorra, després del seu fitxatge al gener, després d’aclimatar-se un altre cop a la competició i de recuperar sensacions després d’uns mesos en blanc». «Creiem que és un jugador que s’adapta perfectament a les necessitats de l’equip. És capaç de córrer el camp, és molt bo en els rebots, juga molt bé les continuacions dels bloquejos directes i és un gran defensor. A més, tant en atac com en defensa, serà molt important aprofitar el seu físic», comentava. «Ha d’assumir un paper de lideratge en el nostre joc interior, format a més per Sebas Saiz i Petit Niang, dos jugadors físics i atlètics, igual que ell, però amb menys experiència. Estem molt satisfets del fet que l’acord s’hagi pogut tancar tan ràpidament per tancar el nostre joc interior», concloïa.

Per altra banda, Aniano Cabream director esportiu de l’equip, ha destacat que «és un jugador amb bona preparació física, ja consolidat a la Lliga Endesa, amb experiència i completament perfecte per tancar el joc interior de l’equip». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT