PUBLICITAT

Andorra la Vella

Via Moda, Bomosa i Hotansa amplien la Xarxa d’empreses inclusives

La iniciativa ja compta amb 18 contractacions de persones amb discapacitat

D’esquerra a dreta, Prat, Espot, Mora i Caballero, ahir.
D’esquerra a dreta, Prat, Espot, Mora i Caballero, ahir. | SFGA / JAViladomat

La Xarxa d’empreses inclusives ja compta amb un total de 16 entitats adherides i 18 persones amb discapacitat contractades. Les últimes incorporacions es van anunciar ahir, en una roda de premsa amb representants de les companyies que s’han sumat a la iniciativa recentement: Via Moda, Bomosa i Hotansa. 

Via Moda incorporarà a partir del setembre un operari de magatzem amb discapacitat. Àspit, de Bomosa, compta des del maig amb un treballador al magatzem del supermercat Veritas. Soldeu Hotels Sau compta actualment amb una cambrera a mitja jornada i, tal com va apuntar el seu representant, David Caballero, en un futur s’incorporarà un segon empleat en el marc d’aquest programa. 

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, va assegurar que el funcionament de la xarxa ha «superat les expectatives». També va recordar que les empreses que s’hi afegeixen no només es comprometen a contractar persones amb discapacitat, sinó que garanteixen que ho fan en un entorn obert, inclusiu i amb igualtat de condicions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT