PUBLICITAT

Marc Casal és dubte a l'SkyRace Comapedrosa a causa d’una lesió

El corredor va caure fa uns dies i té afectats un turmell i les costelles

Per Miquel López-Egea

Marc Casal a la SkyMarathon de Livigno.
Marc Casal a la SkyMarathon de Livigno. | Skyrunner® World Series

Males notícies per a l’equip de curses de muntanya de la Federació Andorrana de Muntanyisme. Marc Casal és dubte per a l’SkyRace Comapedrosa, la prova de la Copa del Món que es disputarà el 29 de juliol, perquè va caure fa dues setmanes mentre entrenava precisament al Comapedrosa i té afectats el turmell, un dit del peu i les costelles. En aquest sentit, el que més preocupa a l’esportista és la lesió a la caixa toràcica, ja que li impedeix entrenar amb normalitat.

«Estic una mica magolat de tot arreu però vaig fent, no estic en les meves millors condicions i tinc dolor a tot arreu, sobretot a la part de les costelles», comentava Casal. «Quan vaig caure fa dues setmanes, després de tres o quatre dies, em van començar a fer mal i ara em costa respirar, a més, quan estic estirat em fa bastant mal, i això em fa molt més mal que el lligament trencat del turmell o l’os del dit del peu fissurat», revelava. «Tu no veus res, però és una lesió interior», afegia.

«No sé com va ser la caiguda, no sabria dir què va passar, se’m va enganxar el peu i vaig caure a sobre les roques, tenia totes les cames amb ferides, estava sagnant i marejat, vaig baixar al cotxe com vaig poder», explicava.

Així mateix, va confirmar que «intentaré fer el possible per participar en la cursa». «Si està al meu abast, i amb la rehabilitació que estic fent, ho faré tot per intentar arribar-hi. Si no puc córrer per les costelles, ho decidiré al darrer moment. Serà una decisió que es prendrà en funció de les sensacions, però la meva intenció és, si em veig capacitat, arribar i córrer, i més aquí a casa. Esperarem al darrer minut», confessava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT